Beer World

Beraria H, cantitate, nu neaparat calitate

beraria_hAm fost la Beraria H si am fost placut impresionat de amenajare, chiar daca lista de beri m-a dezamagit.

Si daca titlul pare un pic rautacios, n-am zis eu asta, ci chiar unul dintre “patroni”, Vlad Dumitru. Intrebat daca vor aduce si beri mai “speciale”, directorul Berariei H a subliniat faptul ca publicul lor tinta apreciaza cantitatea de bere mai presus de tipul sau marca acesteia, pe sistemul  Oktoberfest.

Si nu e nimic rau cu afirmatia din titlu, e o afacare care trebuie sa aduca profit si probabil n-ar putea sa umple un spatiu 5000 de metri patrati cu bere de 15 – 20 de lei. Eu cred ca puteau sa amenajeze si un coltisor cu ceva bere de export mai interesanta, dar nu e treaba mea.

Sa vorbim despre local. Beraria H e amenajata in fostul Pavilion H (Herastrau) ca un mic orasel european cu o piata imensa in centru. E decorata destul de original. Nu toate butaforiile de pe pereti au o logica, dar in general au obtinut efectul dorit.

Au scena, multe puncte cheie cu robinete de bere si locuri pentru minim 1500 de oameni. Meniul contine 15 beri comerciale si mancare nepretentioasa. Din ce am vazut eu, la draft  au Edelweiss, Silva, Heineken si Ciuc in diverse variante. O halba de Ciuc costa 7 lei, iar un mic doar 3 RON.

Puteti merge la Beraria H incepand cu 12 septembrie. Vor avea chiar si un serviciu gratuit de maxi-taxi care va circula intre Centrul Vechi (Hanul lui Manuc) si Pavilionul H in fiecare zi. Daca mergeti cu masina, au peste 3000 de metri patrati de parcare. Hai, Noroc!

UPDATE: Meniul complet AICI

Beraria H
Tel: 021-224.00.85; 0725.345.345; 0743.345.345
Adresa: Kiseleff 32, Parc Herastrau (fostul Pavilion H), 011343,  Bucuresti

Related Articles

12 Comments

 1. Multumim pentru titlul bine ales ! :)
  Presupun ca nu ati dat curs invitatie noastre la deschidere si de aici parerile despre berea “necalitativa” si mancarea “nepretentioasa”.

  1. He he, sper ca n-ai luat-o personal. Legat de calitatea berii, asta e, mi-ai ridicat la fileu titlul asta. Asa cum am scris si mai sus, e faina beraria H.

   Am fost acolo joi, vineri n-am reusit sa ajung. Ce e scris mai sus e bazat strict pe conferinta de presa (s-a vorbit de ceafa de porc, mici si aripioare picante). Oricum, am incercat sa explic titlul, mie nu-mi place Ciuc si asta e un blog subiectiv cateodata.

   O sa fac acum un update cu meniul complet, spor la clienti!

   Razvan

  2. Valei da ce preturi! Cum adica Ciuc la sticla de 300 ml e 9 lei?? Si singurele beri mai acatarii din meniu, stoutul de la OHara si Affligem au preturi cu care in Beer O Clock pot sa beau chestii cu muuuult mai bune (Thornbridge ca sa dau doar un exemplu). Nu e treaba mea cum isi fac politica de preturi, dar cu scoruri de astea nu ii vad bine. Eu oricum zic pas din start, nu o sa calc pe acolo.

 2. da…….berarie MARE cu geamuri nespalate ……..mancare reincalzita………si lipsa ”bere la sticla”……..

 3. si legea spune Domnule Vlad ca ar trebui sa puneti si gramajul in meniu………..asa ptr onor clientela……..daca nu ptr onor ANAF

 4. Este ok,mie una imi place sunt clienta fidela…cui nu-i place, sfatul meu este sa ramana in centrul vechi cu toti drogatii, curvele, cocalarii lui!

 5. TEAPA DE ZILE MARI !!!
  Mincare rece , proasta si scumpa !
  Am fost intrebat daca doresc piine si am refuzat !
  Mi s-a pus pe masa un cos cu doua chifle si un covrig de cara nu m-am atins , dar l-am regasit pe nota de plata la incredibilul pret de 3 lei .
  Am platit cu cardul , dar nu a venit chelnerita cu POS-ul la masa , ci am fost invitat eu sa merg la bar , unde era aparatul .
  DACA VRETI SA FITI TRATATI CU C…….UL ESTE LOCUL IDEAL SA VA DUCETI !!!

 6. Eu am fost de 2 ori si mi se pare f. tare, mult peste centrul vechi care a ajuns o porcarie (cu putine exceptii). Si un plus pt. parcare si ca nu ma calca toti pe picioare.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button