MotivePareri si Povesti

Bere bună în vreme de pandemie

Acum 4 ani ajungeam pentru prima data la Other Half in New York ca să beau unele dintre cele mai bune IPA din lume.

Astăzi, însă, a venit Other Half la mine. De ce e important că am băut eu Other Half? Păi, în primul rând, le-am cumpărat din România, lucru care acum 4 -5 ani părea o utopie.

Chiar mă consideram norocos că mai am ocazia din când în când să călătoresc în  SUA, țara cu cele mai bune beri din lume. Mă întorceam mereu cu valiza plină de bunătăți la doză sau sticlă.

În 2020 (și mai departe) nu cred că voi mai călători în afara țării, nu pentru că nu vreau eu, ci pentru că sunt unii care nu cred în viruși și se sufocă cu masca pe față. Așa că, dacă nu pot să merg eu, măcar găsesc local bere bună de pe alte meleaguri.

În al doilea rând, cred că e bine să menționăm că piața locală a devenit cumva suficient de matură încât se bagă cineva să importe astfel de beri tocmai din US of A. Aproape că nici nu trebuie să te mai stresezi cu shop-uri online străine, găsești o grămadă de de bunătăți internaționale și în magazinele online de la noi.

Efortul cu aducerea berilor despre care vorbim în România a fost susținut de Bereta și Hops Club, și pe lângă OH, au mai adus și Finback (alți grei din New York), Interboro și Sand City.

Dacă vă roade curiozitatea, puteți să comandați de la ei. Știu, e adevărat, avem bere excelentă și noi, parcă nu e cazul să dăm 40-50 de lei pe o doză adusă din America. E alegerea fiecăruia și, după cum spuneau înțelepții antici, “De gustibus et portofelus non est disputandum”.

Cheers!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button