Beer World

Starea berii artizanale românești [Mai 2018]

In caz că nu se observă, sunt intr-o mică pauză de la recenzii și de’ale berii în general, dar iată cum se văd lucrurile de pe banca de rezerve.

Pe lângă ce scot cei de la Hop Hooligans (campionii din Jilava), au aparut fabrici ca ciupercile.

Patos Beer și-a lansat primele doua beri, Carol Beer și One Beer Later și-au mărit portofoliul, iar Three Happy Brewers au început să fie mai activi. Gasiți noutățile pe Berero.Ro.

Eu am reușit să gust în sfârșit bere de la Kutuma (mulțumesc pentru mocăciune, băieți). Nu e rea, dar mai e mult de lucru pană să ajungă la nivelul greilor (Ground Zero, Hop Hooligans, Hophead etc.).

Au apărut și câteva fabricuțe despre care nu știu multe, dar care arată bine de la distanță. Avem așa: Amon-Ra, Urban Brewery, Nemebeer, White Collar , Noah și probabil multe altele care n-au ajus încă la urechile mele (leave a comment).

Bucharest Craft Beer Festival 2018 începe abia pe 31 august, dar până atunci aveți un eveniment similar la Cluj, acum in Mai.

Ground Zero și-a deschis încă un local. Se numeste Hangar Gastropub și găsiți aici mai multe informații.

Am remarcat și un shop online nou cu ofertă oarecum interesantă de bere artizanală, HopsClub.ro. N-am comandat încă, dar am auzit lucruri bune.

În rest, a venit vremea bună, e perioada optimă pentru încercat bere nouă, mergeți și savurați pe unde puteți. Cheers!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button