BucurestiUnde mai bem bere

Bere și Bere Pub

Centru Vechi (București) s-a mai îmbogățit cu un bar de bere. Sa fie primit!

Bere și Bere Pub s-a deschis (recent?) pe strada Gabroveni chiar langa Beer O’Clock. E un local simplu, micuț care livrează exact ce spune numele, bere. Există chiar și câteva mese în aer liber.

Meniul de bere este consistent (majoritatea berilor sunt la sticlă/doză). Am găsit multe cunoscute din Germania, Belgia și UK, dar și câteva noutăți interesante. Puncte bonus (din partea mea, Razvan copilul Minune) pentru ca aveau Orval (la sticlă) și Tripel Karmeliet la draft.

Au chiar și o selecție specială de beri artizanale foarte la modă din Marea Britanie, mai greu de găsit. Nu erau disponibile când am fost eu, dar barmanul mi-a spus ca vor mai aduce bunătăți de la Verdant, Cloudwater și alți berari de top.

Evident, pe meniu erau și berile artizanale românești care contează. Practică prețurile obișnuite în barurile din centrul Bucureștiului, cu excepția berilor de pe lista specială care costa peste 50 de lei.

Nu există mâncare, dar am primit covrigei moca. Barmanul a fost amabil și rapid.

Recenzie

Ambianță
Locație
Oferta de bere

De mers

Adresa: Str. Gabroveni Nr. 4 ( Centrul Istoric ); Telefon: 0723.280.040

Learn More
User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Related Articles

One Comment

  1. Au in jur de 380 de etichete, am intrebat eu. De aici….nu inteleg de ce nu au 5 stele ci 4 si ceva………. si asa sunt f multe….

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button