Beer World
Trending

Berea atizanală e mai sănătoasă decât vinul

Poftim, am spus-o!

Orice student de la Universitatea de Bere știe că știința este baza conținutului acestui blog. Tocmai am aflat că distinșii mei colegi Universitatea Politehnică din California au descoperit că berea e mai sănătoasă decât vinul.

Știința și cercetarea au fost din nou puse în slujba umanității și acum știm cu siguranță că berea artizanală (artizanală, da?) are antioxidanți, B-uri (vitamine) și drojdie care reduce colesterolul.

De ce artizanală? pentru că, în general, berea artizanală e nepasteurizată și toate chestiile bune și sănătoase rămân în sticlă până când ajunge berea la noi în pahare.

Profesorul McCullough, tartorul acestui studiu, a explicat că e timpul să se știe că și noi, fanii de artizanală, suntem niște deosebiți, iar miturile care asociază băutorii de bere cu burți imense și munți de alune și chipsuri trebuie temperate.

Din ce în ce mai des, oamenii combină berea bună cu mancarea de calitate, mai sănătoasă. Am discutat despre asta și în episodul 8 din Vorbe și Bere Podcast.

Deci, asta e treaba. Acum, dacă vreți să mai aflați cum să beți bere bună, mai stați pe aici.

PS: Desigur, deși știm cu toții ca expresia “it’s a hobby, not a vice” merge ca glumiță, alcool-ul trebuie consumat în mod responsabil. Nici toate B-urile din lume n-o să te ajute dacă bei ca porcu’. Cheers!

sursa

Related Articles

One Comment

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button