Motive

Berea Game of Thrones

bottle-3-fabPai daca tot suntem fani Game of Thrones, nu bem si-o bere? Eu n-am stiut, dar exista deja trei tipuri de bere inspirata de serial (sau de carte).

E destul de comerciala treaba, dar cunoscatorii spun ca e buna berea, mai ales ca e facuta de niste oameni care isi stiu meseria, Ommegang Brewery.

 

Prima bere din serie a fost Iron Throne. Se pare ca a fost creata cu gandul la familia Lannister. In descriere intra cuvinte ca miere, catifelat, auriu. Sold out in primele zile. Tipul: Pale Ale

 

A doua se numeste Take the Black Stout si e inspirata de fratia Night’s Watch (baietii cu Jon Snow care pazesc zidul). E o bere de tip stout, neagra, aproape opaca cu arome de ciocolata, malt caramelizat, hamei si ceva fructe. Sold out in primele zile!

 

Numarul trei in “colectie” apare chiar pe 31 martie 2014 in onoarea celui de-al 4-lea sezon al serialului. Se numeste Fire and Blood si este (evident) o bere rosie de tip Ale. Este inspirata de casa Targaryen si e creata cu gandul la dragoni si blonde suparate. Berarul se lauda ca are aroma de stafide, condimente, malt  si un pic de hamei copt.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button