Arhiva cu BereCe-am mai baut

Bereta – Where is your God now?!

Pandemia ne afectează pe toți în mod diferit

La cererea blogărilor, Bereta a făcut cea mai tare bere pentru SEO, Where is your God Now?! – Double Dry Hopped Triple Fruited Milkshake Oat Cream Vanilla Maple Syrup Imperial Sour Pilsner!

Acum, sincer să fiu, sunt 98% “precisă” că au făcut berea aceasta doar ca să-l enerveze pe Dorin, dar nu am confirmare oficială.

La prima vedere pare o abominațiune, dar nu e. In cel mai rău caz e o acțiune de PR, în cel mai bun o super distracție la fabrică (cel mai probabil).

Berea în sine poate fi considerată un manifest, o glumă, inovație, viziune, pariu pierdut etc. Nici nu contează, e făcută ca să trezească o reacție și cred că a reușit. Personal, nu mi se pare ceva ieșit din comun, orice e posibil dacă ies calculele și dacă nu otrăvești consumatorii.

Bereta – Where is your God Now?! nu e deloc rea. E, intr-adevăr, neobișnuită, dar e o bere gustoasă. Nu aș zice că e pilsner și nici nu trebuie să fie, ar fi absurd să încerce cineva s-o incadreze pe vreun stil.

Este o amestecătură de mai multe beri și exact așa se simte și în gură. Simți amăreală de pulpă de grapefruit, vanilie, sirop de arțar, dulceață de piersici și acreală de corcodușe. Spre final, după ce ai înghițit îngrijorat (pentru că nu știi ce bei), simți și niște arome de hamei care plutesc ca niște fantome.

Pot să zic fără să exagerez că e plăcută. Eu m-am distrat. Cheers! (Luată de la berero.ro)

PS: Click aici pentru tricouri cu bere!

Related Articles

One Comment

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button