Motive

Blind Taste Test: Distractie cu bere

Blind taste test e tehnica de a gusta ceva fara povara informatiilor vizuale. E folosita foarte des in marketing si sunt convins ca ati auzit macar o data cum se lauda Pepsi ca la un astfel de test, unde participantii nu stiau ce beau, bautura lor a fost aleasa mereu in loc de Coca Cola.

In romana ar fi “test pe nevazute”, dar nu suna la fel de interesant ca “Blind Taste Test”. Merge si pentru mancare, merge si pentru vin si, evident, merge si pentru bere.

Aici intra in scena Adi si Silviu, doi oameni care au baut impreuna peste 2500 de beri diferite. Papilele lor sunt deja arogante, iar pe langa ce au ei in spate, lista mea (cu~530 de beri) pare joaca de copii. Daca vreti sa mai stiti una-alta despre bere, merita sa va uitati la ei cum beau gusta cu nerusinare.

Au patru beri de tip Stout, doua invehite, doua normale. Le-au turnat aleatoriu in pahare anonime si si-au dat cu parerea. Pe langa vorbele despre bere mai afli si lucruri lumesti, dar e bine. E recomandat sa nu va uitati cu paharul gol la filmuletul asta.

PS: Ei mai scapa si cate un cuvant ce poate fi considerat licentios, dar oricum n-aveti ce sa cautati pe site-ul asta daca aveti sub 18 ani. Vizionare placuta!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button