Beer WorldMotive

Cadouri cu bere

Daca ar fi sa primesc ceva cadouri cu si despre bere, lista de mai jos cuprinde cateva dintre cele mai bune idei. De la “beer gadgets” la bere de colectie, toate merg la fix.

Tricouri personalizate
Pentru bautorul de bere din viata ta. Toate modelele se gasesc aici, livrare oriunde.
Screen Shot 2016-02-09 at 14.13.41

Desfacator de bere pentru perete
Eu mi-am instalat unul in bucatarie, pe langa faptul ca e util, arata si foarte bine pe perete. Sunt multe pe Amazon, iar preturile sunt intre 10 si 20 de euro. Mie imi place modelul de aici.
beerwall

1001 beri pe care trebuie sa le gusti intr-o viata
Am cartea asta pe lista de mult timp, va ajunge in biblioteca in curand. Contine cam ce spune titlul, iar berile sunt selectate cu grija de Adrian Jierney-Jones. Pentru fiecare exista detalii legate de gust, disponibilitate, temperatura de servire si chiar idei de asociere cu mancare. 22 de euro pe Amazon.
beer1001

Selectie de bere belgiana
Cateodata, e ideal sa daruiesti sau sa primesti un cosulet de bunatati belgiene. Puteti cumpara de aici (135 RON un pachet cu 16 sticle)
selectie-bere-blonda-belgia-16

Fridge Monkey
Daca ai cumparat selectia de beri de mai sus si nu stii cum s-o asezi in frigider, atunci ai cu siguranta nevoie de un suport Fridge Monkey. Te ajuta sa folosesti la maximum spatiul disponibil. 5.50 euro aici

fridgemonkey2

Das Boot
Cine nu si-ar dori sa aiba un pahar de bere in forma de cizma? Doar 40 RON la ArtGarage.
dasboot

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button