Arhiva cu BereCe-am mai baut

Hop Hooligans – Cannon Fire

Cannon FireDaca imi spunea cineva acum 3 ani (cand am inceput blogul) ca o sa beau porter cu nuca de cocos facut de români, i-as fi râs zgomotos in față. Dar, uite, pe final de 2016, beau Cannon Fire de la Hop Hooligans.

In pahar e neagra cu un guler modest de spuma cafenie. Miroase de te da pe spate, zici ca e baton de ciocolata Bounty in forma lichida. Simti nuca de cocos proaspata, ciocolata cu lapte, note de vanilie si putin praf de cacao.

Gust usor dulce, nu foarte, exact cat trebuie. Aromele sunt asezate pe o baza de malt bine prajit cu tone de cocos natural, lapte condensat, pastai de vanilie si cafea turceasca neindulcita.

La final ai gura tapetata cu aroma de cocos si primesti o doza potrivita de amareala de hamei putin picanta si ceva cacao. O bere care livreaza exact ceea ce promite pe eticheta, porter cu cocos.

E pur si simplu delicioasa! Posibil ca supradoza de cocos sa fie prea mult pentru unii, dar pentru mine e ideala berea asta. Baietii astia de la Hop Hooligans sunt de urmarit!

Eu am baut-o la Beer O’Clock (Bucuresti).

Review Overview

Gust - 8.4
Aroma - 8.7
Aspect - 8
Aftertaste (Postgust) - 8.3

8.4

Delicioasa!

Stil: Porter, Alcool: 5,7%

User Rating: 4.67 ( 3 votes)
[Google]

Tags

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close