Motive

Ce-am băut la Bucharest Craft Beer Festival 2017

Dacă ați fost acolo, nu mai e nevoie sa vă spun eu cum a fost, dacă n-ați fost… nu mai contează.

Cateva lucruri de reținut avem totuși:

Primul ar fi ca Hop Hooligans și-au scos “drafturile” și le-au trantit pe masă ca să înțeleagă toată lumea că au gânduri serioase. Oamenii nu se joacă de-a berea, au fost acolo cu 9 (sau 10) beri diferite și e lucru mare pentru o afacere care n-are nici măcar un an vechime. Restul… mai modest, cam dansul păunului a fost pe la celelalte standuri.

De remarcat și că Perfektum s-a hotărât să se joace cu băieții mari și asta e foarte bine. De asemenea, un mare bravo pentru curajul celor de la Cazino Craft, asta e atitudinea! Anul viitor astept și desprinderea Bereta TM de fusta celor de la GZ.

Ground Zero a venit cu un nou Brand, foarte interesant! E de urmarit ce vor face cu berea Deranj, poate mai mult Horeca? Poate intrare in supermarketuri? Vedem, e bine ca iși dezvoltă afacerea cu bere artizanală.

Am găsit și ceva beri noi, best of show din punctul meu de vedere a fost Nutbusters Smoothie IPA de la Hop Hooligans/Bereta.

Mă declar mai multumit decat anul trecut, dar, așa cum zice și Catalin, ar fi bine sa vedem și prezențe internaționale mai serioase. Știu, e greu sa convingi un producător serios cu o audiență așa mică, dar cred ca se poate ocupa cineva să aducă și câteva keg-uri de la Stone Berlin (de exemplu).

In fine, Bucharest Craft Beer Fest e o idee foarte bună, dar nu poate să crească fără noi, consumatorii. Think about it. Hai, noroc!


Related Articles

5 Comments

  1. Din cate stiu nu se plateste intrarea insa daca vrei sa stai jos iti trebuie in majoritatea cazurilor sa faci o rezervare cu foarte mult timp inainte. Preturi de la 10 euro in sus pentru un loc rezervat.

  2. Salut. Ai idee daca anul asta (2018) vom mai avea plăcerea? Nu prea sunt info prin online … merci

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button