MotivePareri si Povesti

Ce bere bună am băut în Grecia

N-am stat suficient de mult încât să produc un ghid complet, dar niște păreri de tipul “asta nu” și “asta da”, cred că pot să emit.

O să sar peste berile macro industriale locale și internaționale disponibile peste tot, vorbim doar despre artizanale locale pe care le-am găsit într-un orașel din Halkidiki.

Cele mai bune beri pe care le-am întalnit în paharul meu de turist au fost cele de la Santorini Brewing. Am băut de la ei Yellow Donkey (3.5/5), o ale generică, dar cu o doză bună de hamei aromat. Ei ii spun “Lagered ale”.

Apoi am incercat Red Donkey (3.4/5), amber ale decentă fără prea multe pretenții și am fost plăcut surprins de Crazy Donkey (3.8/5), o IPA peste medie care care am savurat-o pe terasă la apus. Pe toate le-am găsit în frigiderele unui supermarket local numit Masoutis (Μασούτης).


Mi-a mai plăcut și Voreia IPA (3.75/5) de la Siris Microbrewery pentru că are un twist de condimente foarte plăcut și n-a fost chiar rea nici Sunday’s Honey Golden Ale (3.6/6) de la Septem.

A fost ok și Fresh Chios Beer (3.35/5), o mai băusem și aveam o părere bună, dar sticla asta nu cred că era chiar “fresh”.

Data viitoare voi ocoli cu siguranță Nissos Pilsner (2.6/6) de la Cycladic Microbrewery, Salonikia Beer (3.2/5) de la Sknipa și cam toate berile de la Corfu Microbrewery.

Dacă mai are cineva recomandări de bere bună în Grecia, un comentariu mai jos e perfect. Cheers!

Related Articles

5 Comments

  1. Septem – 8th day a fost foarte buna. I’am dat 4/5 dar eram dupa o saptamana de Amstel deci a little biased.

  2. Septem e una dintre berile bune baute in Grecia. Am mai prins pe insula Paros 56 Isles, o microberarie in Naoussa. Berea bunicica, usoara,

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button