Beer WorldCe-am mai baut

Ce bere bună am băut în ultima perioadă

Pandemia e în plin avânt, viața parcă e blocată într-o menghină, berea continuă să vină.

N-o să mint, am băut ceva, ceva. Unele comandate de prin Europa, alte obținute local. Mai jos, listez câteva beri care mi-au plăcut în mod deosebit.

Îm primul rând am, vreau să menționez că am reușit să obțin câteva doze de la Equilibrium Brewing din SUA și au fost cele mai bune (D)IPA băute de mine în ultimul an, excelente, acolo sus cu Other Half, Trillium și Treehouse. Am încercat de la ei dHop15 și Fluctuation, ambele luate de pe debierliefhebber.nl

Tot de la americani și tot de pe același site, am luat și niște bere de la 3 Sons care a confirmat așteptările. (mari). M-am delectat cu Extra Dope (IPA) și Baby Scoop (Milk Stout).

De la Hop Hooligans mi-a plăcut super mult Nothing is Random, o DIPA cu hamei experimental care este absolut delicioasă. A fost o plăcere. Tot de la HH am apreciat și Fluffy Sourpuss, care, pe lângă faptul ca e o bere sour bună, chiar este pufoasă (ca mouthfeel). Bună experiență!

Mi-a plăcut și Worldly Pleasures de la Oriel, un “dark saison” super original care m-a binedispus. Un fel de mix dintre un saison potent si un dark IPA.

De la Hophead am prestat Kveik Star, o NEIPA excelentă, probabil cea mai bună bere ieșită din fabrica lor de până acum.

Am mai băut si o 3 Fonteinen Oude Geuze bunuță (Blend 51) pe care am scos-o de la beci în onoarea unei zile de miercuri pe care am petrecut-o 100% in pijama.

Ca bonus, recunosc că am apreciat Nemțeana Fără Alcool, e printre cele mai bune beri NA băute de mine până acum. GG.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button