Beer World

Ce mai e nou în bere

in general

Pandemie, ne-pandmeie, berarii României nu stau degeaba, se miscă lucruri.

Am zis să trec în revistă ce mai e nou pe scena berii, dar având în vedere că eu n-am mai ieșit din casă din martie, e (foarte) posibil să-mi fi scăpat lucruri. Completați și voi la comentarii dacă știți ceva.

În primul rând, raportez ca avem (cel putin) doua baruri de bere noi în București. Ironic Taproom (Strada Domnita Anastasia 11), deschis de fostul head brewer de la Ground Zero și Hop Hooligans Taproom (Str. Jean Louis Calderon 49) deschis de… Hop Hooligans.

La Cluj am auzit că s-a inchis Blend Brew and Bites si asta e o este veste proasta. Vestea buna e ca Blend Taproom and Bottle shop e inca in picioare.

La capitolul berari, Anagram, Player One si OneTwo a trecut recent de la Gipsy la propria fabrică de bere. Bereta, Hop Hooligans, Blackout și Addictive au fost printre cei mai activi producători în ultimele luni, dar majoritatea berarilor si-a continuat activitatea intr-un fel sau altul, din ce se vede pe internet.

In rest, The Real Beer shop pare că și-a renovat sediul, Hops Club pompează beri noi și bune cu regularitate și, spre surprinderea și oroarea mea, apar în continuare magazine care vând bere artizanală la pet.

PS: Ah, și să nu uit, Beerologique Blog e acum și pe Instagram. Ca și mine, de altfel, wink, wink.

PPS: Am comandat cu betivii colegii de la Bere și Lucruri niște super bere americană de pe https://www.debierliefhebber.nl/, e foarte tare site-ul.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button