MotivePareri si Povesti

Cea mai bună bere fără alcool: O poveste despre tristețe și redescoperire de sine

Deși corpul meu e un templu neprihănit, câteodată ficatul mai cere un time-out. Așa că, în mod neașteptat, s-a întâmplat să am timp pentru studiul pieței de bere făra alcool.

Cât a fost mai liniște la secțiunea “Ce-am mai baut” a fost o perioadă tristă pentru mine și papilele mele. Zile de introspecție serioasă cu rezultate ce nu pot fi exprimate în cuvinte.

In fine, am să raportez pe scurt ce cred că e bun pe tărâmul fără de speranță al berii cu zero alcool. A fost greu, sper că nu m-a recunoscut nimeni la raftul cu băuturi inutile.

Variantele “non-alcoholic” ale berilor industriale consacrate sunt “shit”, cum ar spune americanul. Heineken e cat de cat băubilă, dar în general e bine sa stați departe.

Mi-am dorit să fie bună Paulaner NA, dar e prea dulce, n-a mers. Poate merge la voi, merită o încercare dacă vă aflați în situația asta jenantă.

Mi-a plăcut mult și Brewdog Nanny State, chiar e o alternativa acceptabilă. Nu prea se găsește în barurile de pe la noi, dar eu eram in Anglia și a fost ok. Am trecut cu sufletul greu pe langă frigiderul cu Cloudwater si Verdant. Sniff, sniff.

Totuși, cea mai bună bere fară alcool pe care am găsit-o eu local este Clausthaler Unfiltered Dry-Hopped.

Băi nene, oamenilor astora li s-a făcut milă și au aruncat o mâna de cascade la dry-hop cât să ai și tu ceva aromă printre papile când bei ca tristul.

Serios, e tot bere fără alcool, dar primești puțină recompensă gustativă.  (Pe locul 2 e tot Clausthaller, dar varianta normală)

In rest… beți și voi cu moderație și bucurați-vă de bere bună. Cheers!

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!
Tags

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Close
Close