MotivePareri si Povesti

Cea mai bună bere fără alcool: O poveste despre tristețe și redescoperire de sine

Deși corpul meu e un templu neprihănit, câteodată ficatul mai cere un time-out. Așa că, în mod neașteptat, s-a întâmplat să am timp pentru studiul pieței de bere făra alcool.

Cât a fost mai liniște la secțiunea “Ce-am mai baut” a fost o perioadă tristă pentru mine și papilele mele. Zile de introspecție serioasă cu rezultate ce nu pot fi exprimate în cuvinte.

In fine, am să raportez pe scurt ce cred că e bun pe tărâmul fără de speranță al berii cu zero alcool. A fost greu, sper că nu m-a recunoscut nimeni la raftul cu băuturi inutile.

Variantele “non-alcoholic” ale berilor industriale consacrate sunt “shit”, cum ar spune americanul. Heineken e cat de cat băubilă, dar în general e bine sa stați departe.

Mi-am dorit să fie bună Paulaner NA, dar e prea dulce, n-a mers. Poate merge la voi, merită o încercare dacă vă aflați în situația asta jenantă.

Mi-a plăcut mult și Brewdog Nanny State, chiar e o alternativa acceptabilă. Nu prea se găsește în barurile de pe la noi, dar eu eram in Anglia și a fost ok. Am trecut cu sufletul greu pe langă frigiderul cu Cloudwater si Verdant. Sniff, sniff.

Totuși, cea mai bună bere fară alcool pe care am găsit-o eu local este Clausthaler Unfiltered Dry-Hopped.

Băi nene, oamenilor astora li s-a făcut milă și au aruncat o mâna de cascade la dry-hop cât să ai și tu ceva aromă printre papile când bei ca tristul.

Serios, e tot bere fără alcool, dar primești puțină recompensă gustativă.  (Pe locul 2 e tot Clausthaller, dar varianta normală)

In rest… beți și voi cu moderație și bucurați-vă de bere bună. Cheers!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button