Arhiva cu BereCe-am mai baut

Cubanero – din Cuba, cu dragoste

cubanero-fuerteCubanero Fuerte este un lager cubanez, al carui nume real e Bucanero.  Complicatii legale i-au schimbat denumirea. Are 5,4% alcool, culoare auriu inchis (dar nu prea tare), aroma initiala de cereale, apoi dificil de identificat. Spuma putina, grosolana si volatila. Gust cumva prea dulce initial, apoi retrogust cu urme de hamei si… sarat. Daca ar fi sa rezum totul in doua cuvinte as alege sex si ordinar.

Prea scumpa pentru piata europeana, ar trebui sa coste maximum 0,60 euro (pretul in supermarket e aproape de 3 ori mai mare). E de baut, dar probabil in Cuba, unde ar costa la adevarata valoare si unde s-ar potrivi contextual (muzica sud-americana in surdina, caldura mare, un ventilator pe plafon, lume plictisita si lenta, la 2 dupa amiaza, o tipa care intra pe usa crasmei intr-o rochita semi-transparenta si care raspandeste miros de plaja, de mare, cu urme de nisip pa glezne. Asa, probabil, iti mai vine sa bei o Cubanero).

Hai, noroc!

Review Overview

Gust
Culoare
Miros
Retrogust

Exotica si nu prea

Muzica sud-americana in surdina, caldura mare, un ventilator pe plafon, lume plictisita si lenta, la 2 dupa amiaza, o tipa care intra pe usa crasmei intr-o rochita semi-transparenta si care raspandeste miros de plaja, de mare, cu urme de nisip pa glezne. Asa, probabil, iti mai vine sa bei o Cubanero.

User Rating: Be the first one !

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
%d bloggers like this: