Motive

Cum isi beau berea “studentii” de la Universitatea de Bere

bongzilla-actionAm avut si noi un sondaj acum cateva saptamani, special pentru vizitatorii de pe universitateadebere.ro. Au raspuns cam 100 dintre ei si am aflat urmatoarele:

La intrebarea “Cum alegi berea?”, 78% dintre respondenti au spus ca pentru ei conteaza gustul (alaturi de alti factori mai putin importanti). 40% dintre bautori au recunoscut ca iau in considerare marca si tipul de bere atunci cand fac cumparaturi si doar 30% se orienteaza si in functie de pret.

La capitolul tipuri de bere, cel mai popular este Pilsner (50%). “Top 5” este completat de Lager (37%), Weissbier (30%), IPA (25%) si Stout (20%). Acceptabil, as zice eu.

Cand vorbim de recipiente, trei sferturi dintre “studenti” prefera berea la sticla, 16% berea la draft, 8% la cutie si doar 1% la pet.

Locatiile cele mai populare pentru consumul de bere in opinia vizitatorilor “Universitatii” sunt Bar/Pub, Acasa, La Terasa si In aer liber (La un gratar, picnic etc.).

La intrebarea “Cand?”, lucrurile sunt simple, 75% prefera sa bea bere tot anul, 22% aleg vara si doar 3% au ca anotimp preferat primavara.

Este un sondaj absolut irelevant, dar macar stim cum stam! Hai, noroc!

Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!
Tags

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close