Motive

Cum isi beau berea “studentii” de la Universitatea de Bere

bongzilla-actionAm avut si noi un sondaj acum cateva saptamani, special pentru vizitatorii de pe universitateadebere.ro. Au raspuns cam 100 dintre ei si am aflat urmatoarele:

La intrebarea “Cum alegi berea?”, 78% dintre respondenti au spus ca pentru ei conteaza gustul (alaturi de alti factori mai putin importanti). 40% dintre bautori au recunoscut ca iau in considerare marca si tipul de bere atunci cand fac cumparaturi si doar 30% se orienteaza si in functie de pret.

La capitolul tipuri de bere, cel mai popular este Pilsner (50%). “Top 5” este completat de Lager (37%), Weissbier (30%), IPA (25%) si Stout (20%). Acceptabil, as zice eu.

Cand vorbim de recipiente, trei sferturi dintre “studenti” prefera berea la sticla, 16% berea la draft, 8% la cutie si doar 1% la pet.

Locatiile cele mai populare pentru consumul de bere in opinia vizitatorilor “Universitatii” sunt Bar/Pub, Acasa, La Terasa si In aer liber (La un gratar, picnic etc.).

La intrebarea “Cand?”, lucrurile sunt simple, 75% prefera sa bea bere tot anul, 22% aleg vara si doar 3% au ca anotimp preferat primavara.

Este un sondaj absolut irelevant, dar macar stim cum stam! Hai, noroc!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button