Beer World

Cum sa transporti bere cu avionul

Bon-Beer-Voyage-logoNu stiu altii cum sunt, dar mie imi place sa iau si bere pentru acasa atunci cand ma intorc din concediu. Cu masina e mai usor, dar cu avionul se complica treaba.

Ani de zile am infasurat sticlele in prosoape si tricouri murdare. Acum am gasit o metoda mai buna pe blogul ithinkaboutbeer.com.

Nu e ceva revolutionar, dar e simplu de facut si pare destul de sigura.  Ai nevoie de urmatoarele:
– O valiza
– Plolistiren, spuma pentru izolatie sau burete.
– Cutter
– Lipici
– Banda Dublu-Adeziva / Velcro
– Ruleta

Apoi te apuci de “lucru manual”:

1)Decupeaza materialul izolant la dimensiunea interiorului valizei.

beer-case-1

2) Repeta procedura, doar ca de data asta trebuie decupezi si spatiile pentru sticle. Gandeste-te ce fel de sticle vrei sa cumperi.

beer-case-2

3) In functie de adancimea valizei si de grosimea materialului folosit, e posibil sa fie nevoie sa repeti pasul 2 de mai multe ori. Lipeste bucatile intre ele, prima e cea de la Pasul 1. Trebuie sa arate ca in imaginea de mai jos.

beer-case-3

4) Repeta pasul 1, ca sa ai si capac.

5) In imaginea de mai sus au folosit velcro (arici) ca sa fixeze capacul, dar cred ca merge si banda dubla adeziva. Do it!

beer-case-4

6) Foloseste bucatile de material izolant ramase ca sa fixezi cat mai bine “cutia de bere” in valiza, in partile laterale.

7) Pentru mai multa siguranta e bine sa introduci fiecare sticla intr-o punga  de tip ziplock.

beer-case-5

Spor!

IMPORTANT: Verificati regulile pentru transportul de alcool intre tari. Din ce am citit AICI, in România ai voie sa intri cu 16 litri de bere daca vii dintr-un stat necomunitar si 10 litri de bere daca vii dintr-un stat UE.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button