MotivePareri si Povesti

De ziua berii

Azi e Ziua Internatională a Berii și trebuie să va spun ceva

Ziua Internatională a Berii este una dintre cele mai irelevante sărbători pentru pasionații de bere, in fiecare zi e Ziua Internațională a Berii pentru noi.

În fine, dacă tot ne-am adunat aici, hai să vorbim puțin.

Vă doresc să beți bere bună, să nu aveți prejudecăți și să nu mai râdeți de frații vostri care încă n-au descoperit “lumina”. Stiți voi ce vreau să zic, eu sunt cel mai “hater” dintre “hateri”, dar am învățat să mă mai abțin. LoL, nu , dar nu asta e ideea, nu faci ce face popa.

Fiecare cu papilele și cu bugetul lui, fiecare cu nevoile și ideile lui. N-are rost să ne irosim energia și să ne intunecăm chakrele.

Apoi, pornind de la indemnul organizatorului “Bucharest Craft Beer Festival“, care zice despre Beer Evolution, not Revolution, vă îndemn să vă gândiți bine ce idee susțineți.

Industria asta a berii artizanale din România nu are încă o identitate, nu a fost recunoscută ca fiind “ceva”, dar există semne.

Articole în presa locală și internațională, oamenii cool care au început să vorbească despre bere bună, despre originalitate și despre pasiune. Avem evenimente, festivaluri și magazine specializate, ingredientele se adună. Hai să fim zen.

De asta e nevoie, producătorii să facă bere de calitate și noi s-o bem. Restul se rezolvă de la sine.

Eu respect munca, respect gustul. Asta vă doresc și vouă, peace out!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button