Arhiva cu BereCe-am mai baut

Deranj Blondă

Dupa cum ati aflat (sau nu) de la Bucharest craft Beer Festival, Ground Zero a lansat un brand nou si uite asa avem acum pe masa Deranj Blondă.

Sticla noua (500ml), design nou de eticheta, stil nou de bere (kolsch). Sa vedem.

In pahar e un fel de auriu murdar, tulbure cu un guler acceptabil de spuma alba. Blondă nu prea e, dar nu pot sa spun ca ma deranjeaza foarte tare. Acidulata exact cat trebuie, usor catifelata.

Miroase destul de intens, simti niste condimente, cereale, drojdie si un iz de coaja de mandarina. Nu-i rau deloc, pare proaspată.

Gust amarui, sustinut de o doza generoasa de malt cu note acrisoare de corcoduse si din nou ceva ierburi aromatice. Simti ovaz spre final cu note de fân uscat. Ramai pe limba cu putina amareală foarte placută.

N-am atat de multa experienta cu berile kolsch ca sa ma pronunt daca respecta sau nu reteta si nici nu suntem in Koln, dar pentru o bere “blonda” simpla, e foarte bună.

Sincer, daca o mentin la nivelul asta o sa le fie bine. Eu am baut-o cu placere. Good job!

Review Overview

Gust - 8
Aroma - 7.5
Aspect - 7.3
Aftertaste (Postgust) - 7.8

7.7

Bună!

Stil: Kolsch, Alcool: 4,9%

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
[Google]

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

2 Comments

  1. Si mie imi place Deranjul. O gasesc la supermarket si, spre deosebire de posirca de la Zaganul care indifierent de termen e ACRA, asta parca nu se strica asa rapid si e buna la gust. Oricand ajung in K, bag 2-3 sticle in cos si inca nu mi-am luat teapa cu ea. Dar si pe ea o voi elimina din lista. Parca artizanalele nepasteurizate nu-s facute pentru supermarket.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button