Beer World

Experimentalistii si halba fermecata #PRfail #Grolsch

IMG_5921UPDATE: Au raspuns pana la urma, detalii si concurs cu halbe AICI.

De cand am vazut reclama cu Halba Grolsch am zis ca vreau si eu una pentru colectie. Dupa ce am scris pe blog am observat ca in fiecare zi am la referrals alte zeci de oameni care o vor.

Bun, sa aflu mai multe, sa stie toata lumea! Am scris la SAB Miller mail frumos in care ii rugam sa-mi spuna si mie, dar si voua, de unde facem rost de halba magica Grolsch. Le-am propus chiar sa dea cateva premiu pentru cititori. Niciun raspuns.

Eu m-am dus pe instinct si mi-am cumparat de la Energiea din Bucuresti, ba chiar am luat si una pentru fanii Universitatii. A castigat-o un om din Iasi si deja a primit-o.

In fine, informatii prea multe tot nu aveam. Am aflat ca Grolsch are pagina oficiala pe Facebook, Experimentalistii. Le-am scris, i-am rugat sa-mi dea o lista cu locatii, ceva, orice. I-am contactat pe 16 iulie, mi-au raspuns scurt si au zis ca revin ei cu detalii.

Le-am mai scris inca o data pe 18 iulie. N-au mai revenit, n-au mai raspuns, n-au mai dat detalii.

Asa ca, draga echipa de PR/SM/COM de la Grolsch Romania, puteti sa va tineti halbele sub saltea! Nu stiu de ce mai faceti reclama daca nu vreti ca oamenii sa stie unde le pot gasi.

Hai, noroc!

Related Articles

2 Comments

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button