Beer World

Germania suspendă plata taxei anuale pe bere

#drinklocal

Pentru a-i ajuta pe berari în timpul pandemiei de coronavirus, Guvernul german le oferă producătorilor de bere posibilitatea să amâne plata taxei anuale pe bere.

Administrațiile financiare ale diferitelor landuri au fost deja instruite să accepte suspendarea plății de către producătorii de bere a impozitelor anuale pe sector, a confirmat un purtător de cuvânt al Ministerului Finanțelor.

„Pentru a îmbunătăți lichiditatea fabricilor de bere în situația dificilă actuală și pentru a proteja locurile de muncă, Ministerul Federal al Finanțelor și omologii statului au convenit că taxa pe bere poate fi amânată”, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului Federal al Finanțelor pentru presa locală.

Asociația Berarilor din Germania a salutat acest lucru ca un semnal important pentru sector. Din cauza Covid-19, multe fabrici de bere germane au raportat o scădere drastică a exporturilor, la care se adaugă anularea evenimentelor publice și închiderea restaurantelor.

Potrivit cifrelor ministerului de finanțe, taxa pe bere din 2019 este estimată la aproximativ 650 Milioane de Euro.

Notă: Nu știu cum se descurcă producătorii români, dar o să presupun ca nu prea bine. Dacă mai consumați bere în perioada asta, ar fi ideal să fie de la producători români, mai ales de la cei mici. Cheers! – Aici aveti Lista cu magazine Online de bere

sursa: dailytelegraph.com.au

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button