BucurestiUnde mai bem bere

Happy Pub

Review of: Happy Pub
Price:
0736.337.606

Reviewed by:
Rating:
5
On 05/08/2014
Last modified:25/10/2016

Summary:

Caderea Bastiliei 36, Bucuresti

Daca inca mai cautati bere buna prin Bucuresti si n-ati ajuns pe la Happy Pub, atunci trebuie sa remediati problema.

Evident, punctul forte e selectia de bere, dar nici muzica nu dezamageste. Atmosfera placuta, staff amabil, perfect pentru o seara cu bere buna si prieteni.

In meniu au peste 140 de beri diferite, dar nu garanteaza nimeni ca le au pe toate cand ajungeti acolo. Oricum, n-ai cum sa pleci dezamagit.

Amintim: Oyster Stout, Blanche du Namour, Bengal Lancer, Oxford Gold, Kwak, La Trappe, Hobgoblin, Double Stout, Fuller’s ESB, Fuller’s Past Masters, London Pride, Belgoo, Saison Dupont, Malheur, Citra, Inferno, Primator, Maredsous, Seven Giraffes si muuuulte altele.

Hai, Noroc!

happypub1

happypub2

happypub3

happypub4

Related Articles

5 Comments

  1. chiar e pub-ul aproape perfect pentru bere! si in majoritatea timpului au cam 90% din beri,la preturi de la 10 la 60lei (majoritatea pe la 14-16lei). foarte frumos, oricum

  2. Cristian are dreptate. Sunt cel putin 2, una decenta, aproape ireprosabila, si alta, o obraznica care nu e greu de gasit si in alte parti. Mai era una la Beer O’clock Villacrosse, daca n-o fi tot aia. Oricum, o tupeista care se baga in seama oricat ai incerca s-o eviti, de unde deduc ca are ceva influenta asupra patronilor sau pur si simplu vrea sa le distruga afacerea.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button