Arhiva cu BereCe-am mai baut

Hop Hooligans – Koschei Russian Imperial Stout

Koschei e prima bere in stilul “russian imperial stout” din portofoliul Hop Hooligans și am fost super încântați să o încercăm.

KoscheiIn pahar e neagra cu un guler frumușel de spumă ca de espresso.

Miroase intens, simti cireșe, zahăr melasă, vișine, prune, puțin lichior fructat și niște vanilie. Daca stau bine sa ma gandesc, miroase ca un platou plin cu bomboane fondante cu vișine în alcool. Bun, bun.

Corp catifelat, slab acidulata.

Gust puternic, dar nu foarte dulce, bine echilibrat. Doză masivă de cacao, ciocolata de menaj și malț prăjit bine de tot. Notele de cirese negre aproape alterate, prune si lemn dulce completează o bere foarte gustoasă.

La final ramai pe limba cu aceleași cereale bine prăjite dar și cu puțină amăreală dozată aproape perfect. Alcool-ul este prezent la datorie, dar nu strică petrecerea.

Pentru o bere de 11%, e destul de ușor de băut, dar cu siguranță e un stil mai greu de digerat pentru neinițiați. O puteți comanda de pe berero.ro.

Review Overview

Gust - 8.7
Aroma - 8.4
Aspect - 8.5
Aftertaste (Postgust) - 8.2

8.5

Excelenta!

Stil: Russian Imperial Stout, Alcool: 11%

User Rating: 4.55 ( 1 votes)
[Google]

PS: Daca vreti sa aflați cine e Koschei, click aici.

 

Related Articles

2 Comments

  1. Black Pot nu am putut sa beau pana la capat. Era primul imperial stout baut, mi-am zis ca nu e de mine stilul.Intre timp am mai baut Tonka Rush si Chupacabra, interesante amandoua, dar acolo cafeaua iese in fata, te tot intrebi ce bei, bere sau…
    Asta insa, da, a curs foarte bine.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button