Arhiva cu BereCe-am mai baut

Hop Hooligans Never Over (Buffalo Trace BA)

Sper că e un mesaj subliminal

La petrecerea aniversară a celor de la Hop Hooligans am avut ocazia să beau Never Over, imperial stout invechit o perioadă rezonabilă de timp în butoaie de Buffalo Trace.

Dacă sunteți profani într-ale bourbon-ului (ca mine), aflați că Buffalo Trace e o distilerie americană (Kentucky) care produce băutura aceasta de prin 1775. Cumva, butoaiele lor au ajuns în Jilava și universul e în echilibru perfect acum.

In pahar e neagră cu spumiță consistentă, frumoasă ca la un espresso savurat pe o străduță din Milano în lona mai. Miroase a bourbon, rom pentru prăjituri cu note de cacao, ceai oriental și zahăr melasă. I’m in love.

Gust dulce, indestulat cu arome de cognac, ciocolată cu caramel, malț prăjit și atingeri fine de vanilie, bomboane fondante și lemn dulce. Imaginați-vă că spre final o ușoară amăreală delicată completează experiența și atenuează puțin din dulceață ca să-ți revii până la următoarea înghițitură.

Alcool-ul e foarte bine ascuns pentru o bere de 12%.

Aș zice ca e de încercat. Acum, eu sunt doar un tip de pe internet care scrie despre bere, dar dacă aș fi în locul tău, aș asculta de sfatul meu și mi-aș răsfăța papilele cu niște lichid d’asta blagoslovit cu bourbon din Kentucky.

Cheers!

Recenzie

Gust - 9.1
Aromă - 9.3
Aspect / Corp - 9
Aftertaste (Postgust) - 9

9.1

Poezie!

Stil: Imperial Stout, Alcool: 12%

Buy it
User Rating: 3.92 ( 5 votes)

 

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button