Arhiva cu BereCe-am mai baut

Hop Hooligans x Zagovor – Angel’s Kiss

Cherry Strawberry Milkshake Double IPA

Pentru că pe băieții de la Hop Hooligans îi doare fizic la banană (sau la capșună?) de ce cred alții despre cum ar trebui să fie berea artizanală, rețetele lor arată ca relația de dragoste dintre un artist postmodernist și un șef de raion de la Carrefour.

Și nu se poate plânge nimeni (zic eu) atâta timp cât în pahar regăsești chiar ce scrie pe etichetă. Și exact asta le iese în ultima perioadă, la fiecare release. Ieri am băut IPA cu scorțișoară și piersici, azi DIPA cu cireșe și lactoză. Nu mă pot plânge.

Angel’s Kiss Cherry Strawberry Milkshake Double IPA e o colaborare cu rușii de la Zagovor și în compoziție are 3 feluri de hamei, doua soiuri de cireșe, căpșune și lactoză.

În pahar arată ca niște vin oxidat, cred, cu spumă roz moderată. Miroase a compot de fructe cu note de drojdie, frișcă și hamei ierbos.

Consistență laptoasă (suuuper nice), acidulată așa cum te-ai aștepta de la o DIPA.

E dulce, super fructata cu multe cirese negre, vanilie, marzipan și note acrișoare de citrice. Dacă aștepți să-ți treacă entuziasmul fructelor, se simte ca are la bază o DIPA cum trebuie. E adevărat, amăreala și profilul de hamei sunt ascunse (la fel ca alcool-ul), dar sunt acolo.

Cum ziceam, chiar e Cherry Strawberry Milkshake Double IPA și încă o dovadă ca berea artizanală nu e gumă glumă.

Eu am luat-o de la Real Beer Shop. Cheers!

Recenzie

Gust - 9.1
Aromă - 8
Aspect / Corp - 7.8
Aftertaste (Postgust) - 8.6

8.4

Excelentă!

Stil: DIPA (Fruit), Alcool: 9&

Learn More
User Rating: Be the first one !

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button