Arhiva cu BereCe-am mai baut

The Crafty Brewing Company – Irish Lager

JPEG image-0018F7E5A964-1Lidl a inceput sa-i imbogateasca oferta de bere, la ei am gasit The Crafty Brewing Company – Irish Lager. Sa vedem cum sta treaba.

In pahar e galbuie si formeaza un guler modest de spuma. Esti intampinat de un miros proaspat, usor floral cu note de drojdie.

Are gust de lager obisnuit, dar putin mai dulce cu cereale prafuite, mere verzi si diacetil.

Finalul este amar, semn ca au pus o cantitate decenta de hamei. Pe limba ramai cu senzatia ca ai mancat niste coaja de grapefruit. Destul de neplacut.

Cand se mai incalzeste gustul devine metalic. O bere  slaba din punctul meu de vedere; banuiesc ca vor s-o prezinte ca fiind artizanala, dar nu pare.

JPEG image-1CEA1A1AAE03-1Eticheta de pe spate este bilingva, ai informatiile in ungureste, dar si in română.

Este interesant faptul ca in ungureste descrierea este mult mai detaliata si include chiar si tipurile de hamei folosite, in ce in română sunt doar cateva cuvinte generice.

De asemenea, pentru români are un singur ingredient, orz. Ce facem, bre, Lidl, discriminam? :))

Cheers!

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste

Slaba

Stil: Lager, Alcool: 5%

User Rating: Be the first one !
[Google]

Related Articles

4 Comments

  1. Partea cu descrierea am observat-o si eu, la fel si la No 2. The Green Gecko IPA, care mai are adaugat niste dioxid de carbon sau ceva sifon, nu mi-e clar, dar nu se mentioneaza pe eticheta romaneasca.

    Aparent vor sa para ca fiind craft beers, dar de fapt “Hatherwood Craft Beer Range are brewed by major breweries, (under the Marstons canopy for the main, and also Hog’s Back). There is no Hatherwood Brewery, nestled down a country lane and distributing its wares by horse and cart”.

    de aici http://fozzy21.blogspot.ro/2016/01/a-lidl-light-refreshment-budget-beers.html

  2. Green Gecko No2. mi s-a parut decenta de la ei. Au mai adus si o serie de beri italienesti, mai slabe calitativ decat Green Gecko

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button