MotivePareri si Povesti

Jos Bereta!

Despre ce vorbim aici?!

E greu să înțelegi berea bună și e și mai greu să faci bere bună. Trebuie să investești mult timp, mult ficat, mulți bani.

Sunt unii cărora le iese, făra discuții. Băieții de le Bereta TM reprezintă o specie câștigătoare de antreprenori implicați în bere artizanală.

Nu numai că sunt relaxați și inteligenți, dar au și idei bune. In comparție cu ei (sau cu alți berari de pe la noi), portofoliul meu de beri încercate este statistic nesemnificativ. Viziunea lor este (până acum) câștigătoare și mă bucur că am uneori ocazia să stau la beri cu ei și, mai ales, să beau ce basează în fabrică.

Au început în forță să producă la fabrica Ground Zero și au cucerit rapid comunitatea de băutori de artizanale. Juicebag a anunțat încă din 2016 că au planuri mari.

Acum au propria lor fabrică și pare că au eliminat orice barieră către inovație și calitate. Începutul în noua locație a fost mai greu, dar nu cred că și-au pierdut nicio clipă mojo-ul.

Ce m-a apucat acum să-i laud pe internet? Am băut recent patru beri noi de la ei și m-au impresionat. Eu nu sunt ușor de impresionat, mai ales cu bere.

Am baut Big Bang, Juicebag Galaxy și primele două colaborări cu homebreweri, Double IPA cu Draso și Breakfast Stout cu BlackOut. Bă, nene, pur și simplu bune, o bucurie!

Proiectul lor prin care vor să ajute și alți berari pasionați să-și pună visele în sticle este deja un succes, din punctul meu de vedere. Fiți cu ochii pe Bereta Brewing Community.

Acestea fiind spuse, jos bereta în fața voastră, băieți!

PS: Mulțumesc BereRo că ai grijă să beau repede berile noi!

Cheers!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button