BucurestiUnde mai bem bere

Mikkeller Bucharest

Dragi cetateni, Capitala a fost blagoslovită cu încă un bar de bere, Mikkeller Bucharest.

Mikkeller e unul dintre cei mai cunoscuți producători de bere artizanală din lume și are baruri in SUA, Danemarca, Islanda, Suedia, Spania, Germania, Thailanda, Coreea de Sud, Taiwan, Singapore și, mai nou, în București.

Intrarea lor pe piața din România a fost o surpriză pentru mine. E genul de brand pe care îl caut pe meniurile de bere dar și printre “obiectivele turistice” atunci când călătoresc.

Am fost deja pe acolo și raportez că Mikkeller Bucharest arată foarte bine. Design cool cu influențe scandinave, locație bună, staff prietenos, 20 de beri la draft și 10 la sticlă. Lista e aici.Multe dintre beri au note foarte mari pe site-urile de beer rating.

Acum aproape toate optiunile disponibile sunt produse de ei, dar am înțeles că vor avea “oaspeți”, iar meniul se va schimba constant. Prețurile sunt între 12 și 28 de lei pentru berea la draft și în jur de 25 de lei pentru sticle/doze.

Are bucătarie, astfel că avem și ceva mâncare pe meniu, gustări pentru bere și câteva senvișuri. Ideal pentru tipul acesta de local.

Nu știu dacă e cel mai bun “craft beer bar” din București, dar cu siguranță a ridicat nivelul foarte mult și a intrat sus de tot în topul localurilor cu bere bună de pe la noi.

UPDATE: (Februarie 2018) Mikkeller Bucharest oferă acum 2 etaje de distracție. La etajul 2 oferă mai multe beri la sticlă (inclusiv românești) și servesc cocktail-uri inspirate de FIX Me a Drink. Cheers!

Adresa: Charles de Gaulle 3, Bucuresti
Telefon: +40 (723) 230 507
Mail: henry@mikkeller.ro
Program:
Duminica-Luni: 17.00—23.00
Marti-Joi: 17.00—00.00
Vineri-Sambata: 17.00—01.00


Review Overview

Oferta de bere
Mancare
Ambianta
Locatie

Destinatie de senzatie

Mikkeller Bar Bucharest

User Rating: 4.33 ( 3 votes)
[Google]

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button