Arhiva cu BereCe-am mai baut

Neumarkt 3, n-ai motive sa o bei

neumarkt3La cererea publicului am testat noua bere de la Neumarkt.

Ca sa stabilim de la inceput, nu sunt fan Neumarkt, dar varianta standard e o bere pe care o respect pentru ca, desi nu are cine stie ce complexitate, livreaza ce promite, gust puternic si amarui.

Asa, acum sa revenim la Neumarkt 3, berea cu trei tipuri de malt si 3 de hamei.

In pahar arata ca orice alt plisner de duzina, gulerul de spuma e la locul lui si culoarea respecta normele.

Miroase a malt standard si ceva fructe acre, nimic deosebit. Gust domol, mai mult dulce decat amarui.

Simti cerealele (inclusiv porumb) si poate un pic de acreala de lamaie, dar nu se intampla prea multe cand bei berea asta. Parca e indoita cu apa.

Finalul livreaza putina amareala, dar e nesatisfacatoare si ramai cu o dulceata dubioasa pe limba. O bere fara rost.

Sincer sa fiu, daca aveti de gand sa beti Neumarkt, mai bine beti varianta normala. Hai, noroc!

Review Overview

Gust - 4.2
Aroma - 3.5
Aspect - 5.8
Aftertaste - 4

4.4

Slaba

Tip: Pilsner, Alcool 4,3%

User Rating: 2.98 ( 7 votes)
[Google]

 

 

Related Articles

4 Comments

 1. Pacat de aceasta bere Neumarkt. Era una din putinele beri bune din Romania. Spun ca “era” pentru ca acum e o bere “ieftina” si practic nu se mai poate consuma de rea ce este. Si asta e de cateva luni bune. Am crezut ca e din cauza expunerii la caldura dar am ajuns la concluzia ca de fapt berea nu mai e buna din fabricatie. Ultimele trei achizitii de bere Neumarkt au fost un esec si a trebuit sa arunc berea in loc sa o consum. A trebuit sa cumpar de trei ori la rand aceasta bere sa ma conving ca de fapt chiar nu mai e buna. Daca adaugam la acest fapt si reclama ce-l are ca protagonist pe Doroftei chiar m-ati convins sa nu mai consum aceasta bere. Nu pot asocia o bere buna cu Doroftei. Ma opresc aici. Poate nu intereseaza pe nimeni opinia mea dar luati-o ca pe o parere de rau ca a mai disparut o bere buna din Romania. Deja m-am orientat spre alta marca de bere care chiar e buna. Cel putin deocamdata.

  1. cristian b care?
   admin daca se poate un top al berilor ieftine din romania.
   nu toata lumea isi permite financiar sa bea beri scumpe,traim in romania…

 2. Ă FOST o bere bună când a apărut. Acum să transformat într-un borș acru din chimicale. Sunt dezamăgit.

 3. Domnilor, O Fo…Bunaaa, dar de vre-o 6-7 luni, O Uitat ca TRE’ Sa fie AMARA ! Poate ca O Fakut ECONOMIE la Materia Prima DE BAZA, ADIKA, LA HAMEI, ori, S-o Fi Defectat COMPUTERU’ De DOZARE a Materiei PRIME, ori, DEGUSTATORUL -C.T.C., dar, In Mod SIGUUUUR, foarte Multi CUMPARATORI de Altădată, ai Berii NEUMARKT, de vre-o 6-7 luni, Au DIVORTAT de NOUA…”NEUMARKT” ! …Pur si simplu, Nu-i Mai MERGE MINTEA, nici…”Gustul PUTERNIC si AMARUI”, nici Macar…LA RECE ! Domnilor Chimiști Alimentari ! Studiați Varianta de Înlocuire a Minim 90 – 99% din Cantitatea de Malai de Porumb, cu HAMEI, chiar DACA Ar Fi Nevoie, ulterior, sa mai Creșteți Prețul DE MAGAZIN, la P.E.T.-ul de 2,5 l, cu RON 1 – RON 1,5 ! Faceți Un Sondaj prin Telefon, aleatoriu, ori, prin Formulare pe INTERNET ! Mai NOU, trăim in DEMOS-Kratie EUROPEANA, pai NU ??? Cereți SI modesta PARERE Foarte AUTORIZATA a Cumpărătorilor de Bere NEUMARKT ! Se Dorește Consumul unui Syrop de MELASA De PORUMB, cu ETICHETA de Bere NEUMARKT, sau, SE SPERA, IN RE-Venirea la…”Gustul PUTERNIC si AMARUI”, al Berii “NEUMARKT”, din…”tineretea” MARCII ?!? Aceasta Este INTREBAREA !!! Poate ca Patronii Marii Companii HEINECKEN, vor INTERVENI, in Timp UTIL, pentru A NU PERMITE ca, Presiunea FINANCIARA sa Strice…”Gustul PUTERNIC si AMARUI”, care, O Perioada DESTUL DE LUNGA, a fost Mai MULT decât Un Simplu SLOGAN PUBLICITAR !!! …Varianta cu MALAI DE PORUMB ar trebui Sa Fie Redusa ca Pondere din Totalul PRODUCTIEI, eventual, cu Adaos Corespunzător de “Ceai Medicinal de COACAZE NEGRE, Păducel, Hybiscus, MACESE -…sine seminibus…-, Coji de Mere”, sa devina Un Nou Sortiment de “Bere Medicinala pentru CARDIACI”, având Un Gust si O Aroma CU MULT MAI ATRACTIVE, fata de Berile de tip “LEMON” !!! Așteptam, in Urmatoarele Săptămâni, Pana INAINTE De Tradiționalele “Sărbători De IARNA”, ca, in Rafturile Marilor HYPER-Market-uri sa Ajungă, iar, Acceleratul de Tg Mureș, aducând CU EL…” vechiul” Gust PUTERNIC SI AMARUI !!!! ACESTEA FIIND ZISE, un Băutor PONDERAT de Bere NEUMARKT, va dorește…NOROC si SANATATE !!!

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button