MotivePareri si Povesti

Nimic de zis

Habar n-am dacă mai citește cineva pe aici, dar am pregătit un update despre blog.

E destul de vizibil ca a început să bată vântul la capitolul conținut nou. Am scris puțin și am cam abandonat recenziile (am explicat aici de ce).

Nu pot să mai țin pasul cu tot ce apare în materie de bere, iar interesul pentru conținut despre bere a rămas relativ scăzut pe la noi. Planurile erau mari, dar n-am ajuns niciodată la nivelul pe care mi l-am dorit.

Nu mai am timp, nu mai am ficat și sincer să fiu… nu mai am nimic de zis.

Dacă îmi vine vreo idee cool cu/despre bere, ne mai auzim, dar deocamdată… Răzvan, out!

PS: Dacă vreți să ne mai distrăm ocazional cu meme, poze cu bere sau noutăți, o să încerc să fiu activ pe pagina de Facebook și pe Instagram. Cheers și beți bere bună!

Related Articles

One Comment

  1. Mie unu i-mi pare rau ca te retragi (cel putin deocamdata), am aflat multe lucruri de pe acest blog(de la untappd pana la magazine de bere), dar pana la urma tu stii ce este cel mai bine pentru tine.

    De asemenea nu prea vorbeste lumea despre bere, nu prea exista site-uri de profil, la mine in Brasov interesul este destul de scazut (confirm cele spuse de tine), ce-i care au magazine gen liquire store au incercat sa aduca cate ceva, insa interesul este foarte scazut si s-au cam retras pe partea cu berea, asa ca online-ul ramane principala mea sursa de aprovizionare.

    Prin urmare mult noroc si cheers.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also
Close
Back to top button