Ce film merge la o bere

Oblivion

Kosinski era de ceva vreme suparat. Lumea incepea sa creada ca n-are nici talent, nici inspiratie. Apoi a venit ziua in care l-a vazut pe fiu’su jucand Fallout 3. OBLIVION_resizeA dat buzna in birou: “Baieti, care esti de-ai jucat Fallout 3?” Timid, doi tinerei ridica mana. “Perfect, voi doi, cu fiu’miu, sunteti scenaristi. Care e de cunoaste doi asa, mai grei?” “Il stiu eu pe Cruise. Cre’ ca ar veni, ca de cand cu misiunile imposibile aia mai tineri nu pricep de ce e asa faimos.”

“Eu il stiu pe Freeman” “Ala de e Dumnezeu?” “Nu, ala cu documentarele pe Discovery, alea plictisitoare, Sunset Limited sau cam asa ceva.” “Bun, adu-l si pe el. Hai, la treaba!” “Sefu’, da’ cu ce sa fie?” “Ceva cu sfarsitul lumii, cu niste extrarerestri rai…” “Sefu’, da’ Cruise tocmai a mai jucat in unul din astea…” “A’dracu’ imi furara si ideea asta. Bagam clone, mii de clone!” “Sefu’, Matrix, Insula…”

“Aaaa… un super-computer virusat, ceva. Un super-computer extraterestru capitalist. Na, asta a mai fost?” “Sefu, din anii ’70, cam la fiecare doi ani. Da’ am o idee: toate erau cubice sau oricum, patratoase. Noi facem o piramida. O punem cu varful in jos sa nu se supere finantatorul si o dam pe religie.” “Bravo Dorele. Hai, dati-i drumul ca ne prinde amiaza la munca!”.

Si asa a fost creat Oblivion. un film de maxim 3 beri, 2 in timpul vizionarii si una dupa, pentru a incerca sa intelegeti ce-a fost in mintea poetului, la final.

 

 

Tags

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close