Arhiva cu BereCe-am mai baut

One Beer Later Drink Different American IPA

Am încercat o bere noua de la Buzău, Drink Different IPA by One Beer Later.

Am fost surprins că am găsit-o într-un hipermarket (Auchan, dar și că era la frigider. Are o etichetă sugestivă cu Steve Jobs și culorile Apple de odinioară. Not bad.

În pahar e auriu tulbure cu un guler masiv de spumă albă care rămăne prezentă intr-un mod absolut nefiresc. Genul acela de spumă pe care trebuie s-o scoți cu lingura din pahar ca să scapi de ea și să poți să bei berea.

Miroase interesant. Simți cereale, hamei, note florale și puțină drojdie.

Gust ușor amărui, doza mare de cereale dulci, note de porumb fiert și piersici. Amăreală de hamei e prezentă, dar aproape că dispare in post gust.

Din ce am mai băut eu până acum, și am baut  câte ceva ceva, nu prea seamană cu o American IPA. Poate o pale ale mai ciudată.

Eu am gasit-o la Auchan (București), dar cred că o mai eu și la Berero.ro.

Review Overview

Gust - 6.1
Aromă - 7.3
Aspect / Corp - 5.4
Aftertaste - 6.8

6.4

Slabă

Stil: IPA, Alcool 4,5%

User Rating: 1.86 ( 5 votes)

Related Articles

2 Comments

  1. Mai degraba o lager-IPA (daca se poate spune asta).
    Fara doar si poate, mult prea carbonatata pentru un ale (probabil de la mai multa drojdie) – nu se simte in gust, dar spuma este exagerata. Iti creaza impresia ca este alterata. La gust, totusi, e OK-ish. Iti da mai degraba senzatia de o bere belgiana nu prea tare, mai subtila. Destul de aproape de Hop House 13. Daca nimeresti o serie buna, e chiar OK.
    Nu pare APA/IPA, hameiul Centennial (Hops) mai degraba Citra (nu prezinta amareala de la Centennial, ci gustul citrus de la celalalt). Parerea mea este ca merita sa incerci din cand in cand.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button