Motive

Oriel Beer, bere belgiană la margine de București

Ioana & Laurențiu (foto: orielbeer.com)

Oriel Beer ne amenință de mai bine de un an cu o fabrică de bere artizanală și iată că se pregătesc să livreze berea.

Le-am făcut o vizită scurtă ca să vad ce-a ieșit. Am ajuns seara târziu, dar i-am găsit în plină acțiune, lipeau etichetele pe sticle ca să fie gata pentru lansarea de vineri (detalii mai jos).

Oriel Beer înseamnă de fapt Ioana și Laurențiu, un cuplu ideal în care ambii visează și pictează bere. Le vezi fața cum se luminează când încep să vorbească despre proiectul lor. Au lucrat la fiecare detaliu, de la pereții fabricii până la paharele elegant personalizate.

Fabrica nu e mare, dar arată bine și e dotată cu tot ce trebuie pentru un început curajos pe piața berii artizanale. Oriel are ca specialitate berea în stil belgian și cred ca e o alegere excelentă.

Eu am mai băut din berea lor pe vremea cănd o faceau în bucătărie (homebrew) și era ce trebuie, chiar și cu echipamente de hobby.

Acum au “jucării” de oameni mari la fabrică și entuziasmul e la cote mari. Vor avea in portofoliu 3 beri pentru început, Blond, Dubbel și o bere de tip Quadrupel învechită în butoaie de Jack Daniels (whaaat?!?).

Nu pot să confirm, dar nici să neg faptul că am gustat deja din berile astea noi (wink, wink), dar lansarea oficială e vineri (15 decembrie). Detalii despre evenimentul de la 100 de Beri (București) găsiți aici, iar locațiile unde berea lor va fi disponbilă sunt actualizate aici. Spor!


Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button