Beer World

PicoBrew, o fabrica de bere la tine in bucatarie

picobrewVorbim despre bere acasa, super idee! Nu e noua, sunt zeci de kit-uri pentru facut bere in balcon. Multe recipiente, tevi si materie prima, toate sunt disponibile pe site-urile de specialitate. Prea complicat pentru mine.

Aici intra in scena PicoBrew, un fel de espressor pentru bere. Nu e gluma, doi americani au inventat o mica fabrica de bere de dimensiunea unui cuptor cu microunde. Are loc in orice bucatarie si cu o simpla apasare de buton ofera bere de calitate, orice tip, orice aroma. Nu trebuie sa ai diploma de maestru berar.

Dupa ce ai setat ingredientele (naturale, de baza, nu prafuri) alegi reteta si poti sa urmarest pe laptop sau tableta cum decurge procesul.

Pare simplu, dar in spate e multa munca si inginerie. Aparatul se conecteaza chiar si la internet ca sa descarce retete noi. Poti sa faci schimb de retete cu prietenii si daca ai gasit una care-ti place, ai garantia ca berea iese de fiecare data la fel.

Nu cred ca exagerez daca spun ca e un produs revolutionar!

“Jucaria” costa 2000 de dolari. Au vandut deja cateva sute, au strans peste 600.000$ pe Kickstarter. Exista chiar si o varianta pentru Europa. Parca m-as baga, am loc in bucatarie.

Mai multe informatii pe picobrew.com.

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button