Arhiva cu BereCe-am mai baut

Sara Bere de Casa Nefiltrata, prospetime din Banat

sara_bere_de_casaN-o sa gasiti berea Sara la supermarketul din cartier, dar daca ajungeti prin judetul Caras Severin o gasiti ca parte din oferta unei pensiuni de pe langa Parcul National Semenic.

Pensiunea cu acelasi nume pune la dispozitia oaspetilor bere proaspata in doua variante, Sara Bere de Casa Nefiltrata si Sara Bere Bruna de Casa.

Producatorul se lauda ca “Bere Sara are o rețetă speciala si in compozitia ei se regasesc  ingrediente 100% naturale si  apă de izvor.”

Varianta nefiltrata a ajuns si la mine, cadou din Banat.

In pahar e portocaliu-intunecata, tulbure cu spuma consistenta, fina,  care rezista foarte bine.

Aroma e foarte proaspata, ca la o IPA. E clar inca de la inceput ca nu s-au zgarcit cu hameiul, simti drojdia, citrice si note slabe de fan cosit.

Gustul e un pic mai ciudat, ierbos, acrisor, simti hameiul si maltul destul de bine, dar parca in doze inverse fata de cum ma asteptam. Note florale si ceva fructe pe ici pe colo, iar finalul e amarui ca la un pilsner bun.

O bere naturala, racoritoare, cu ingrediente de calitate. Sper sa ajung s-o beau si direct de la sursa. Hai, noroc!

Review Overview

Gust - 7
Aroma - 7.8
Aspect - 6.8
Aftertaste (Final) - 7.2

7.2

O bere buna

Tip: Kellerbier, Alcool: 5,2%

User Rating: 4.04 ( 12 votes)
Ți-a plăcut? Susține Universitatea de Bere pe Patreon!
Tags

Related Articles

One Comment

  1. Aceeasi poveste rasuflata (a lor, nu a ta!) cea cu apa de izvor. Asta prinde doar la amatori, nu si la cei cu ceva experienta, sau la cei care fac bere. E jalnica si ar cam trebui abandonata pentru ca analizata atent nu spune prea multe despre bere si finalmente nici despre apa per se.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close