Beer World

Stone Brewing la București

Fanboy alert!

Stone Brewing este printre producatorii mei preferați de bere artizanală, am baut multe dintre berile lor, dar nu prea am scris recenzii pentru că evit să scriu despre beri care nu pot fi găsite ușor și în România. Situația s-a schimbat puțin.

În București, la 100 de Beri au apărut brusc unele dintre cele mai bune beri din portofoliul americanilor de la Stone. Deci, chiar weekend-ul trecut, am baut fără prea mare efort “Stone Farking Wheaton w00tstout” (cu nuci pecan și secară. La draft! E una dintre cele mai bune beri de tip imperial stout disponibile acum în România și merită încercată 100%.

Am mai băut și Stone Espresso Totalitarian, imperial stout cu cafea și Stone Tropic Thunder Lager, ambele demne de recomandat și bine făcute pe stil.

Pe meniu am mai vazut căteva etichete interesante pe care le-am bifat prin SUA și nu mi-a părut rău. Ați putea încerca și Stone Ruination Double IPA 2.0, Stone IPA și Stone Stygian Descent.

În fine, avem o sursă de bere Stone în București și asta mi se pare un lucru bun. Cheers!

Related Articles

One Comment

  1. Am ajuns prima oara acolo aseara, dupa ce am citit la tine despre aparitia berilor din portofoliul Stone. Merci pentru recomandare. Beri super, ai ce alege. Sunt acolo si polonezii de la Pinta. Am plecat cu un baltic porter pe care abia astept sa il incerc. Problema cu carciuma asta este ca dupa ani de zile de recenzii negative legate de felul in care servesc, nu au reusit sa rezolve problema. Intr-un fel sau altul, reusesc sa iti induca ideea ca ti se face un serviciu prin faptul ca te lasa sa le treci pragul. Un mix ciudat de amabilitate, aroganta si nesimtire. Gagica de la bar era bipolara de-a dreptul. Si tampita, pe deasupra.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button