Arhiva cu BereCe-am mai baut

Stone Hibiscusicity, bere cu hibiscus si coaja de portocala

stone_hibiscusicityNumele real al berii asteia este Stochasticity Project: Hibiscusicity si e creata de americanii de la Stone. Pare o ciudatenie, dar este o bere fabricata in stil belgian la care s-a experimentat cu flori de hibiscus si coaja de portocala.

In pahar e roz-portocalie, tulbure cu spuma timida. Are aroma placuta de drojdie, vin alb si citrice. E destul de acidulata.

Gustul e acrisor, simti mere verzi, ierburi si drojdie specifica berilor belgiene. Finalul te loveste cu o amareala seaca de grapefruit.

Ce sa zic, ma asteptam sa ma dea pe spate, dar  fost ca si cum am baut un vin roze demisec cu apa minerala. Apreciez initiativa, dar nimic special. Poate daca era un pic mai dulce si se simtea alcool-ul mai bine, mai avea o sansa.

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste

Ok-ish

Tip: Belgian Strong, Alcool: 7,4%

User Rating: Be the first one !

[Google][pinterest]

Tags

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close