Beer World

Targul de bere Auchan, Editia 2015

beer_adCa in fiecare an, Hipermarketul Auchan a pregatit un “targ” de bere pentru clientii care vor sa exploreze acest “vast domeniu de cercetare”.

Astfel, incepand cu 1 iulie, rafturile de bere se vor imbogati considerabil cu sute de marci inedite. Sursele mele imi spun ca Editia 2015 se anunta a fi cea mai consistenta de pana acum cu multe beri noi si chiar sticle vintage de colectie.

Actiunea  e de laudat pentru ca, in piata noastra inca saraca in materie bere de calitate, este printre cele mai bine aprovizionate initiative de acest gen.

Revin cu impresii de la fata locului. Hai, Noroc!

Related Articles

10 Comments

  1. am fost in 2 locatii (pallady si metalurgiei) nu stiu cum a fost anul trecut, dar au avut ceva bere, am mai testat una-alta. Legat de pahare la metalurgiei am gasit un pachet de 5 Valentinus +un pahar la 27 lei, cat de cat acceptabil

  2. Fata de anii trecuti selectia de bere mi se pare mai limitata. Prea mult accent pe berile belgiene din punctul meu de vedere. In mare parte scumpe si cu continut ridicat de alcool, nu prea bune de racorit vara la noi. Preferinta personala.
    Putine beri din cehia. Bere romaneasca artizanala nu?

    In medie o bere buna ~10 lei (chiar si la 0.33) intr-un (hiper)supermarket de talia Auchan mi se pare exagerat.

  3. mai bine anul asta. partea buna a fost ca , dupa targ, au lasat preturile incredibil de jos. au vandut Orkney Brewery cu 8 lei , si la fel Maisel & Friends. Westmalle pe la 6 lei (daca nu cumva am vazut aiurea). Samichlaus-ul ala de 3L l-au dat la 90 ron, dupa ce au cerut 200 initial.
    la dracu’, m-am intrebat daca nu cumva vor sa inchida taraba …

  4. La 2 luni dupa targ gaseai bere belgiana si cu 3 lei sticla de 330 ml. (Vicaris era 6 lei, Urthel Samarant era 3 lei) si asa mai departe.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button