BucurestiUnde mai bem bere

The Pub Bucuresti, distractie si bere de duzina

Review of: The Pub
Price:
+40 728 843 782

Reviewed by:
Rating:
3
On 23/03/2015
Last modified:23/03/2015

Summary:

Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Bucuresti

The Pub este un local deschis recent in zona Piata Universitatii si am mers sa vedem care e situatia cu berea.

Nu arata chiar ca un Pub (asa cum il am eu in minte de prin Marea Britanie), dar e amenajat placut, foarte aerisit cu multe televizoare pentru evenimente sportive si mese cu robinete de draft.

Robinetele de la care poti sa-ti torni singur bere sunt de fapt atractia principala. Aproape fiecare masa are robinete si contorizeaza electronic numarul de halbe baute. Daca vrei, intri intr-o competitie de baut bere cu celelate mese din  jurul tau. Clasamentul este afisat in timp real cu ajutorul unui proiector.

thepub_logo_black_bg2Ba mai mult, exista si un clasament in care The Pub Bucuresti concureaza cu alte locatii din Europa (e franciza).

La capitolul bere, fara sa fiu snob, trebuie sa recunosc ca nu stau foarte bine. Ulterior am vazut si motto-ul care contine cuvantul pilsner, dar chiar si asa, selectia e limitata si nu foarte stralucita.

La drafturile de la mese poti sa bei doar Staropramen blonda. Dupa gust e varianta facuta in România, mult prea apoasa si cu un miros usor chimic. 16 lei litrul.

Chelnerii iti mai pot aduce Leffe Bruna, Stella Artois, Hoegaarden (nu aveau) sau Becks.

La sticla situatia e asemanatoare, Staropramen Nefiltrata, Staropramen Granat, Leffe Bruna sau Blonda, Stella, Hoegaarden ( nu aveau) si Becks (blonda sau lemon). Meniul contine si spirtoase, cafele si sucuri. Varianta completa o gasiti aici.

Mancarea nu e foarte dichisita, dar merge la bere. Amintesc iarasi ca era foarte bine aerisit, mi se pare un amanunt important.

Cam atat, un local cu potential, dar care pune accentul pe cantitate. Asta nu e neaparat un lucru rau, mai ales daca ai chef sa faci concurs de baut litri de bere. Pe mine nu ma atrage conceptul. Hai, noroc!

Screen Shot 2015-03-23 at 16.03.29
Clasamentul de vineri seara
foto: www.thepubro.com
foto: www.thepubro.com

Related Articles

One Comment

  1. Deci nicio bere buna, nimic impresionant. De ce e pe lista? Care e avantajul, ca poti bea cantitate?? Pentru asta exista Dorfer.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button