Beer World

Ursus Pale Ale Panda

Se apropie vara și producătorii de bere industrială încep să arunce noutățile în luptă. Ursus are acum o bere de tip “pale ale“.

Dupa Silva, Ciuc și Bergenbier, a venit și rândul gigantului Ursus să intre în sarabanda berilor ale. Am comandat și eu niște Ursus Pale Ale Panda ca să văd cum e, doar știți că sunt curios.

Observ ca au lansat o serie de “specialități” și fiecare poartă numele unui urs. Asta e cu panda, mai au una cu grizzli și tot așa.

Ursus Pale Ale e aurie, limpede cu un guler de spumă pufoasă ca în povești. Miroase acceptabil, cereale, carton umed si ceva hamei cu iz floral. Corp lejer, acidulată corespunzător.

Gustul e cam dulciu cu note vagi de amăreală generică. Mai simți fiertură de cereale, mere verzi  și ceva acreală de fructe fermentate.

În fine, nu că aveam așteptări mari, dar chiar nu are nicio intenție să pară pale ale. Nu e nici urma de pale ale in doza de Ursus Pale Ale Panda. Și dacă ar fi s-o compar cu ceva din aceeași categorie, e clar mult mai slabă decât Silva Pale Ale.

Doza e frumoasă, dar m-a amuzat textul care spune că ursul panda e mereu în căutare de ceva nou. Dieta ursului panda e formată 99% din bambus, n-aș zice că e mereu în căutare de ceva nou.

Cam atât. 3,7 lei la Carrefour. Cheers!

 

Tags

Related Articles

One Comment

  1. Salutare! O observație: Ciuc și Silva nu sunt alți “giganți” pe lângă Bergenbier și Ursus, ci doar marci Heineken. Pentru conformitate.

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close