Beer WorldMotive

Beer Travel: In vizita la Fabrica de Bere Harpoon

IMG_7111Daca ajungeti prin Boston, atunci trebuie sa faceti o vizita la Harpoon Brewery. E o mica fabrica care a avut un impact major in “revolutia berii artizanale” din SUA. A fost infiintata de doi prieteni in 1986 si a ajuns rapid in topul preferintelor amatorilor de “craft beer”.

In 2000 au mai deschis un “sediu” in Canada. Inedit-ul e ca nu investesc aproape nimic in publicitate, berea foarte, foarte buna e publicitatea lor. Mai adauga cateva festivaluri locale unde ei si bautorii sunt ca in familie si ai obtinut o reteta pentru succes.

Locatia din Boston ofera si un tur al intregii berarii, costa 5 dolari si se termina cu o degustare pe cinste. Sunt prietenosi si vorbesc despre bere cu pasiune. Am aflat lucruri interesante si am baut niste beri excelente.

De exemplu, habar n-aveam ca bucata de cauciuc din interiorul capacului de bere absoarbe oxigenul care se infiltreaza la imbuteliere si ajuta la pastrarea calitatii berii.

Dupa ce ai degustat ce au in acel moment in oferta, poti sa te opresti la Harpoon Beer Hall, un local adiacent unde servesc doar bere si covrigi americani cu diverse sosuri.

Ce mai buna bere pe care o au in portofoliu in acest moment este Leviathan IPA, parerea mea. Urmeaza o recenzie in curand.

Hai, noroc!

Related Articles

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button