Arhiva cu BereCe-am mai baut

Xocoveza Mocha Stout, izbavirea poftelor mele

xocoveza1Xocoveza Mocha Stout este exemplu perfect pentru cine mai are vreun dubiu ca viata e prea scurta ca sa bei bere proasta. Este o colaborare intre o  berarie mexicana si una americana. A iesit ceva cu adevarat special.

Recunosc, beau multa bere, si buna si rea. Imi place sa explorez, dar exista beri care pur si simplu ma fac sa las paharul jos si sa ma uit in gol cu privirea mea de “uite, ba, nene, ce au reusit sa faca oamenii astia” (berarii). Asa e si cu Xocoveza.

N-am mai mancat ciocolata de 9 luni si fiecare clipa in care am indurat pofta chinuitoare cu care creierul meu in sevraj m-a torturat a meritat in secunda cand am pus pe limba berea asta.

Nu e foarte acidulata, dar nici plata, iar in pahar se arata neagra cu spuma bogata, cafenie

Aroma puternica de cafea, ciocolata de menaj, scortisoara, drojdie si ceva piper nergu m-a luat prin surprindere. Mi-am dat seama ca urmeaza sa-mi fie coplesite simturile de o avalansa nemiloasa de senzatii.

Gustul e la fel de imbietor si puternic. Usor dulce, incepe cu nucsoara, cafea si malt prajit bine. Note fine de vanilie si piper completeaza frumos buchetul. Pur si simplu iti deschide ochii asupra nivelului de complexitate la care poate ajunge o bere. Tipul asta de “experimente” imi valideaza ” atitudinea fata de lager.

Finalul e amarui, cremos, picant, intepator chiar. Simti si note sufocate de hamei.

Daca aveti ocazia sa beti berea asta, trebuie s-o faceti, chiar si numai pentru originalitate! Hai, Noroc!

Review Overview

Gust
Aroma
Aspect
Aftertaste (Final)

Senzatie!

Tip: Stout, Alcool: 8,1%

User Rating: Be the first one !
[Google]

Related Articles

2 Comments

  1. E de ajuns sa stim ca sint cei de la Stone si lucrurile devin clare!

    Felicitari pentru aceasta captura Razvan!Si Felicitari pentru demersul tau! Putini cunosc sacrificiile care se fuck pentru a fi la curent (e o formulare cel putin nefericita in contextul asta, recunosc) cu ce se mai intimpla prin lume in acest domeniu fascinant.

    Pentru cei care ar face cele mai necurate lucururi sa deguste Mocha stout, ai putea dezvalui de unde se poate cumpara in Romania berea asta?

    Multumiri!

    Iata ce spune Mitch Steele despre colaborarea asta>

Spune tu, in cuvinte!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button